Trance Healing

Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de spirituele wereld. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat mensen uit de spirituele wereld hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Deze genezers uit de spirituele wereld waren in hun leven in de fysieke wereld vaak al dokters en geneeskundigen en willen hun werk voortzetten.
Om contact te maken met de spirituele wereld gaat de persoon die de behandeling geeft in trance, een veranderde bewustzijnstoestand. Door in trance te gaan wordt de persoonlijkheid van de persoon tijdelijk opzij geschoven. Hierdoor kunnen genezers uit de spirituele wereld hun werk doen.

Een Trance Healing behandeling…

Trance Healing kan toegepast worden bij allerlei pijnen, klachten en ziektes en kan zorgen voor verlichting en/of genezing. De genezing vindt plaats op het mentale, emotionele en het fysieke vlak. Gedurende de behandeling zit u op een kruk en wordt de energie vanuit de spirituele wereld doorgegeven via de persoon die de behandeling geeft. Deze energie wordt overgebracht door de handen en de aura.
Een behandeling kan 20 minuten tot een half uur duren. Soms volstaat een enkele behandeling en soms zijn er meerdere behandelingen nodig om tot volledige genezing te komen.
Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste. Pijn die totaal verdwenen is, “genezing” van ziekten, spieren, botten en organen. Gevoelens die vast zaten in het lichaam kunnen loskomen en verlichting geven. Helderheid en rust worden in gevoel en denken gebracht.

Hoofdweg 127
1175 KN Lijnden
Tel. 023-5551966
Mob. 06-10140687
elia@magnetiseuse.nl